Kære alle

Ved at træde ind i november nærmer vi os stille og roligt slutningen på 2022. November er ligeledes porten til vinteren, en tid hvor vi skal finde det varmere tøj frem, hygge os med en varm kop te, og tænke over at få mere varme og næring gennem det vi spiser, styrke vores immunforsvar, så kroppen kan holdes sund og rask gennem den mørke tid.

Efteråret er en tid til refleksion. Naturen skifter farve, og går man en tur, vil man kunne høre lyden af blade dale mod jorden. Træer og planter er i gang med at trække energi indad og ned i rødderne, og mange dyr er i gang med at samle forråd til vinteren. Nogle forbereder sig endda på deres vinterhi.

Selvom vi ikke går i hi igennem vintermånederne, så kan vi mennesker også mærke og bliver påvirket af den skiftende energi i naturen. I de gamle traditioner siger man, at efteråret er en tid, hvor vi skal give slip på det, der for en stund ikke længere tjener os, ligesom træerne lader bladene falde, for derved bedre at kunne komme i kontakt med det, der virkelig betyder noget.

Så tiden er god til at reflektere over, hvilke ting vi kan gøre for at bevare og styrke vores energi, på hvilke områder vi skal passe bedre på os selv – både fysisk og mentalt – og hvor henter vi vores indre lys fra.

De spørgsmål er en del af det, vi altid arbejder med i yoga og mindfulness, og særligt gennem vintertiden er der fokus på det.

Gennem yogaens rolige bevægelser øger vi cirkulationen i kroppen, booster energien og skaber liv og velvære, som er med til at holde os raske og friske. Mindfulness giver os ro til at reflektere, mærke indad, så vi hele tiden er i kontakt med den indre balance.

I december er der to workshops, der arbejder med disse emner. 

Lørdag 3.12. vil fokus være de på ting, vi kan gøre for at stimulere immunforsvaret, så vi holder os friske og raske. 

Mandag 19.12. bliver en aften tæt på solhverv, hvor der vil være fokus på at reflektere over året, hvad skal plejes mere i det nye år, og hvad skal der gives slip på. Du kan læse mere om det herunder.

Jeg glæder mig til at se dig på de ugentlige hold eller på workshops.

Kærlig hilsen Trine