Kalmia, center mod stress, har mange års erfaring med behandling  og forebyggelse af stress- og belastningstilstande. Kalmia arbejder med

det hele menneske, hvor de kombinerer samtaleterapi og coaching med kropsterapi og mindfulness meditation.

Kalmia har deltaget i forskningsprojekter og vil henover sommeren 2021 afholde REST, for medarbejdere der mistrives pga distancearbejde.

www.kalmia.dk

 

Jeg underviser kropsbevidstheds træningen på nogle af Kalmias terapihold, bl.a. REST, der er et forløb udviklet til at mindske og forebygge stress primært for medarbejdere, der mistrives pga ændrede arbejdsvaner som hjemmearbejde o.lign.

Kalmia har til huse i Avlsgården i Bernstorffsparken, hvor jeg underviser mine yogahold. Det er skønne, dejlige og smukke omgivelser, der giver en følelse af at være på landet midt i byen.

Du kan læse mere om det på Kalmias egen hjemmeside www.Kalmia.dk

 

Kropsbevidstheds træning.

Det er en træning i at stimulere nye måder at opfatte og føle (mærke) kroppen, samt at være i bevægelse med fuld bevidsthed.

Det er en træning, der gennem små fine bevægelser øger bevidstheden om kroppen, skaber ro i nervesystemet, og reducerer spændinger i kroppen

Målet er at udnytte en indre styrke og hjælpe med at understøtte kroppens medførte intelligens og evne til selvregulering.

 

Linket finder du ved at trykke på billedet.

God fornøjelse….

Kropsscanning

Denne kropsscanning eller afspænding er optaget som en del af et forløb, derfor er der ingen introduktion i videoen. Den kan sagtens stå alene, og er en rigtig god praksis til at få nervesystemet helt i ro. 

Inden du starter, så find et godt sted at lægge dig – på en yogamåtte eller et blødt tæppe. Tag et tæppe over dig og evt en pude under knæene, og sørg for, at der ikke er noget omkring dig, der forstyrrer. 

Brug et lille minut på at mærke at du ligger godt, og tag et par dybe åndedræt inden du sætter videoen i gang. 

Linket finder du ved at trykke på billedet.

God fornøjelse….