Om og om igen……………

Nogle af jer har på mine timer hørt mig omtale de fire O´er. Opmærksomhed, omhyggelighed, overbærenhed og om og om igen.De bruges som en tilgang til den måde, vi arbejder med yogaen og sindet på, og kan lige så vel bruges uden for yogamåtten, som en måde at leve sit liv.

Opmærksomhed:
Det at være bevidst tilstede i det vi gør med et vågent sind. At kunne være i nuet og være nærværende overfor os selv, og i lige så høj grad over for dem omkring os. Hvis vi ikke er tilstede, ikke er opmærksomme i vores liv, er det ligesom at læse en bog mens man tænker på alt muligt andet………man kan have læst ti sider uden at kunne huske noget af det. 

Omhyggelighed:
At være omhyggelig med det man gør, at gøre sig umage. Ikke på en stræbende måde, ikke for at opnå et perfekt resultat, men en omhyggelighed i intentionen i det vi gør, vores tilgang til det. En omhyggelighed eller en ordentlighed – også i vores relationer.

Overbærenhed:
En meget vigtig faktor er at have overbærenhed med os selv, at kunne tilgive sig selv. Kunne være med os selv når tingene ikke helt lykkes, når opmærksomheden slipper. Når vi nogle dage ikke kan gøre det så godt, som vi gerne ville. At vi kan drage den omsorg for os selv, og sige det er helt ok. At vi kan stryge os selv over kinden.

Om og om igen………
Vi arbejder på at være tilstede, at have opmærksomheden i nuet, vi arbejder på at være omhyggelige med det vi gør, vi prøver at være ombærende overfor os selv – og vi gør det om og om igen……..igen og igen og igen………..resten af livet ❤️