Hvornår starter en yogatime?

Starter den når du er på vej, når du ankommer, når du sidder på yogamåtten eller måske når jeg siger velkommen?

De fysiske stillinger starter når timen går i gang – det er egentlig ret indlysende – men den mindfulde del af yogaen starter måske når du tilmelder dig, måske når du står op om morgen, måske når du er på vej…….

Det er klart at du ikke går og tænker på yoga hele tiden, men når vi arbejder med mindfulness – den mentale del af yogaen, bliver det en disciplin, der langsom integrerer sig mere og mere i kroppen og sindet – det bliver en del af den måde du agere på, den måde du møder omverden og dig selv på. Det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden, det er noget der langsomt vokser frem – men det kan hjælpes på vej.

Så allerede når du er på vej til yoga, tænk over ikke at stresse, ikke at sidde i trafikken og få hjertet helt op i halsen af stress over du måske ikke når frem til tiden – det kan ske for os alle sammen, at vi mod vores intentioner kommer for sent.

Send en SMS til mig, så kan jeg lægge en måtte nær døren parat til dig, så du blot kan liste ind når du kommer – men vigtigst af alt – tag en dyb indånding og lad din yogatime starte på turen.

Og selvom du er til tiden – så prøv at vær nærværende, mindful på din vej, ved din ankomst og på dit møde med yogaen – at være mindful er ikke noget, der foregår i afgrænset tid og sted, det er en måde at leve sit liv på.

Mit telefon nr er 20614620, og jeg holder altid telefonen tændt til timen starter.

❤️

Vel mødt