Kære Alle

‚ÄúHvad er det, jeg dybest set v√¶rds√¶tter? Fra dybden af mit hjerte hvad √łnsker jeg for mig selv, for mine n√¶rmeste og for verden i 2020?‚ÄĚ

Min nyt√•rsmail sidste √•r sluttede med en opfordring til alle¬†til at stille sig selv dette sp√łrgsm√•l. Hvad er det, jeg dybest set v√¶rds√¶tter? For mange er 2020 blevet et √•r, hvor vi er blevet konfronteret med¬†dette sp√łrgsm√•l mange gange.

2020 blev p√• alle m√•der et andet √•r, end vi havde regnet med. Et √•r med op-¬†og nedture, med usikkerhed, uforudsigelighed, frustrationer.¬†Et √•r hvor mange af de ting, vi tog for givet i vores liv, blev √¶ndret. Vores frihed til at bev√¶ge os rundt, og f√¶lleskabets n√¶rhed blev begr√¶nset. Vi holdt op med at have fysisk kontakt til andre mennesker……

√Öret 2020 bliver af mange betegnet som et m√łrket og trist √•r. Det er en fort√¶lling, der er let at f√łde med mange eksempler. Men som med alle andre historier er der ogs√• en anden historie, vi hver is√¶r kan fort√¶lle. Hvis vi skr√¶ller ‚Äúcorona-laget‚ÄĚ af √•rets oplevelser, s√• er der for os alle en fort√¶lling nedenunder om mange gode oplevelser, opdagelser og √łjeblikke i √•rets 12 m√•neder – og det er dem, det er vigtig at have fokus p√• nu. Alle de √łjeblikke og stunder, der gjorde dig glad i hjertet, der fik smilet frem, der varmede.

Jeg har gjort det til fast rutine, her de sidste dage af året, hver dag at få nogle af de oplevelser frem i hukommelsen Рog der er mange af dem. Måske er de ikke så store og fantastiske som andre år, måske er det mere i det nære og stille, at oplevelserne skal findes.
Men de rummer alle noget af det, jeg værdsætter allermest.

Der har v√¶ret mange gode yogaoplevelser¬†sammen med mange af jer. Jeg v√¶rds√¶tter hver og en af de oplevelser. Jeg vil gerne takke jer for jeres deltagelse, opbakning og gode energi. B√•de til jer, der kommer regelm√¶ssigt p√• holdene, jer jeg har m√łdt til workshops, privathold o.lign., og til jer, der f√łlger med gennem nyhedsbrevene. Jeres st√łtte betyder meget.

Jeg har v√¶ret taknemmelig for, at det har v√¶ret muligt at gennemf√łre s√• mange yogatimer i √•r¬†trods restriktioner og nedlukning. Begr√¶nsninger og aflysninger har ogs√• gjort sig g√¶ldende for mange af de kurser og videreuddannelser, jeg skulle have v√¶ret p√•. Jeg savner at komme ud og blive inspireret, at l√¶re nyt, men da det ikke var muligt, satte jeg mig for at g√• mange af mine tidligere uddannelser igennem ved at l√¶se noter, b√łger¬†og praktisere. Det har v√¶ret en god og inspirerende proces, og den¬†har f√•et mig til at t√¶nke p√•, hvordan¬†der har v√¶ret en tendens til at s√łge mere og mere viden,¬†flere og flere oplevelser, og at der er noget fint i at give rum til at lade tingene bundf√¶lde sig og f√• lov til at udvikle sig. Det g√¶lder ligeledes for b√łger man l√¶ser, rejser, oplevelser af alle slags, ja det g√¶lder for alt.

S√• min opfordring i √•r er at lade de sidste dage af √•ret fyldes med de gode minder fra 2020¬†og med varme i hjertet se frem til et nyt √•r, hvor vi p√• et tidspunkt kan m√łdes, kramme, danse og synge sammen igen.

Jeg glæder mig til at se jer, når der bliver åbnet op for yoga igen.

Rigtig godt nyt√•r og tak for i √•r ūüíę

Kærlig hilsen
Trine